Opinia cetățenilor

Aici vă puteți exprima opiniile în legătură cu comuna noastră.
Suntem interesați de opiniile și propunerile dumneavoastră, ele ne ajută să facem lucurrile mai bine și să îndreptăm eventualele neajunsuri.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Opinia cetățenilor, Toate paginile de informații publice. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Opinia cetățenilor

 1. IVAN spune:

  Buna ziua,

  In luna August 2017 am vizitat Rausorul in cadrul Retezat Maraton, am ramas uimit de potentialul turistic al acestei zone si as dorii sa va intreb ce planuri exista pentru dezvoltare, si/sau daca autoritatea locala este deschisa pentru eventuale proiecte de dezvoltare?
  As aprecia daca as primi un raspuns din partea dumneavoastra.

  • primar spune:

   Bună ziua!
   Prin strategia de dezvoltare a comunei Rîu de Mori sunt prevăzute lucrari de infrastructură cum ar fii: Alimentarea cu apă, în zona de agrement Rîușor la care, sunt întocmite documentațile de proiectare. și opținute parțial avizele necesare.
   Precizăm că în limita fondurilor disponibile din bugetul local se va achiziționa șlefuitor de gheață naturală și patine de închiriat.
   Avem disponibilitatea de a întocni un proiect pentru o nouă pârtie de schi în partea de jos a viitoarei stațiuni turistice, prin accesarea de fonduri GAL Țara Hațegului, Ținutul Pădurenilor.
   Posibile lucrări din bugetul local de alimentare cu apă și canalizare pentru casele de vacanță și pensiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *